Werkwijze

 

Spreekt mijn stijl van fotografie je aan of ben je op zoek naar leuke spontane of speelse foto's ? of is er juist een trieste aanleiding en wil je een laatste herinnering maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!!

 

Ik weet uit ervaring dat het belangrijk is rustig en beheerst te werk te gaan, zeker met dieren. Daarom wil ik graag uitgebreid de tijd nemen voor een fotoshoot. Uiteraard voor een goed resultaat, maar zeker ook voor het welzijn van mens en dieren.

 

Jong of oud, een open karakter of een (gedrags) "beperking",  met de juiste aanpak en benadering lukt het bijna altijd om mooie resultaten te behalen zonder dat het stress of schade aanricht. Desgewenst kan de er een kynologisch instructeur aanwezig ter begeleiding.

 

 

hoe werkt het;

 

Na het eerste contact maken we een afspraak  voor een fotoshoot op de gewenste locatie. wees er zeker van dat u de algemene voorwaarden hebt doorgelezen.

 

Bij slecht weer overleggen we om de fotoshoot desgewenst te verzetten.

 

Na de fotoshoot volgt voor mij de bewerking waarin de foto's geoptimaliseerd worden en kleine oneffenheden worden glad gestreken.

Binnen enkele dagen worden de foto's verstuurd.

 

De foto's ontvang je digitaal via wetransfer. 

 

De foto's worden in 2-voud verstuurd;

 

1)  Met watermerk/logo welke te gebruiken zijn voor social media etc.

2) Hoge resolutie zonder watermerk voor eigen gebruik zoals afdrukken.

 

Aansluitend zal er een betaalverzoek volgen en desgewenst per email een bijbehorende factuur.

 

Voor speciale wensen hebben we vooraf  contact